Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je PrestaShop account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een Admin bent in zowel Trengo als PrestaShop voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de kaart 'PrestaShop' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer de URL voor uw winkel in PrestaShop in. Houd er rekening mee dat het voorvoegsel https:// automatisch wordt toegevoegd aan de link. Controleer of u een submapadres moet toevoegen aan de link. We raden je aan om bij je technische team na te vragen waar je shop op de server wordt gehost.

5. Voeg de link toe die u als Admin-gebruiker gebruikt om in te loggen op uw account in de PrestaShop-omgeving.

6. Kopieer de Webservice Key van de pagina 'Geavanceerde parameters' en de subcategorie 'Webservice'. Alleen Admin-gebruikers hebben toegang tot deze pagina's in PrestaShop.

7. Voer de domein-URL in die specifiek is voor uw organisatie in PrestaShop. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'. U kunt dezelfde link gebruiken als uw PrestaShop URL.

8. Klik op 'Integratie installeren'.

9. Gefeliciteerd! Je kunt PrestaShop en Trengo samen gaan gebruiken in je Inbox!