Met Trengo's Integration Hub, is het verbinden van je Picqer account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een Admin bent in zowel Trengo als Picqer voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de kaart 'Picqer' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer je API Key in, die je kunt vinden op de 'Settings' pagina in je Picqer account.

5. Voeg je subdomein toe - merk op dat https:// prefix en .picquer.com suffix automatisch worden toegevoegd aan de subdomein URL.

6. Voer in Picqer de domein-URL in die specifiek is voor uw organisatie. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'. U kunt hier dezelfde link gebruiken als Store Hash.

7. Klik op 'Integratie installeren'.

8. Gefeliciteerd! Je kunt Picqer en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak In!