Houd er rekening mee dat deze integratie beschikbaar is voor klanten met het Pro-abonnement.

Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van uw Microsoft Dynamics account met uw Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat u een beheerder bent in zowel Trengo als Microsoft Dynamics voordat u verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'Microsoft Dynamics' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer de URL van je organisatie in. Dit is specifiek voor uw organisatie in het CRM. Voer dezelfde link in bij de 'Domein URL':

5. Nadat u 'Doorgaan naar Microsoft Dynamics CRM' hebt geselecteerd, logt u in op uw Microsoft-account en geeft u Trengo toestemming om de verbinding tot stand te brengen.

6. Gefeliciteerd! Je kunt nu gebruik maken van Microsoft Dynamics integratie in de rechter zijbalk in je Trengo Postvak In.

ℹ️ Merk op dat er drie tabbladen beschikbaar zijn in de MS Dynamics integratie in de rechter zijbalk: Contacten (gedetailleerde contactinformatie uit uw CRM), Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met het contact) en Activiteiten (acties die zijn ondernomen met betrekking tot het contact).