Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je Lightspeed (e-serie) account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als Lightspeed (e-serie) voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'E-commerce' en klik vervolgens op de kaart 'Lightspeed (e-serie)' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

4. Voer je Lightspeed-winkel-ID in. Dit is de ID die meestal aan het einde van je beheer-URL staat. Voorbeeld: je beheer-URL is https://app.ecwid.com/api/v3/xxxx - de winkel-ID zou xxxx zijn. Je moet de laatste xxxx in dit veld invoeren.

5. Voer de domein-URL in die specifiek is voor jouw organisatie in BigCommerce. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domain URL'.

6. Ga verder door op 'Doorgaan naar Lightspeed' te klikken.

7. Log in op je Lightspeed Admin-account. Zorg ervoor dat je Trengo alle gevraagde toestemmingen geeft - deze zijn nodig om de verbinding tot stand te brengen.

8. Gefeliciteerd! Je kunt beginnen met het gebruik van BigCommerce en Trengo samen in je Inbox!