Met Trengo's Integration Hub is het verbinden van je HubSpot account met je Trengo Inbox een fluitje van een cent. Zorg ervoor dat je een beheerder bent in zowel Trengo als HubSpot voordat je verder gaat.

1. Navigeer naar Trengo-instellingen en selecteer 'Instellingen', gevolgd door 'Integraties'.

2. Selecteer 'CRM' en klik vervolgens op de kaart 'HubSpot' om de beschrijvingsinterface te openen.

3. Klik op 'Integratie installeren' in de rechterbovenhoek om de installatiemodal te openen.

• Domein URL veld - voer de URL in die specifiek is voor jouw organisatie in HubSpot. Dit is meestal een zogenaamde 'Admin URL' of 'Domein URL'.
  • Je Portal ID - deze kun je vinden in je HubSpot account: klik op het uitklapmenu rechtsboven en kopieer het ID-nummer naast 'Account':

4. Je kunt nu 'Doorgaan naar HubSpot'.

5. Selecteer je bedrijfsnaam en klik op 'Account kiezen'.

6. Zorg ervoor dat alle machtigingen voor Trengo zijn toegestaan om de verbinding met je HubSpot-account op te zetten.

7. Gefeliciteerd! Je kunt HubSpot en Trengo samen gaan gebruiken in je Postvak IN!

ℹ️ Houd er rekening mee dat er twee tabbladen beschikbaar zijn in de HubSpot integratie in de rechter zijbalk: Contacten (gedetailleerde contactgegevens uit je CRM) en Kansen (gedetailleerde informatie over potentiële deals met het contact).