Met Trengo is het mogelijk om je contacten in bulk te importeren, zodat je ze niet één voor één hoeft in te voeren. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Contactpersonen in bulk importeren

Volg de onderstaande stappen om contacten in bulk te importeren in Trengo.

1. Navigeer naar Contacten > Contacten importeren;

2. Kies of je een bestand wilt uploaden of platte tekst wilt plakken;

3.1 Als je een bestand wilt uploaden, zorg er dan voor dat je een CSV-bestand uploadt.

3.2 Als je liever platte tekst plakt, volg dan het gegeven voorbeeld;

4. Kies het scheidingsteken dat je hebt gebruikt en klik op 'Doorgaan naar stap 2';

5. Configureer de geïmporteerde contactpersonen;

1. Contactpersonen toevoegen aan groep: Als je de geïmporteerde contactpersonen aan een specifieke contactgroep wilt toevoegen, kun je die hier kiezen.

2. Waarden: Selecteer de juiste waarden, die overeenkomen met de informatie die je eronder ziet.

3. Contactpersonen importeren: Klik op dit contact om de contacten te importeren.

Je hebt nu met succes contacten geïmporteerd naar je Trengo contactenlijst.