Nadat je een gesprek hebt aangenomen in Trengo, kun je het gesprek altijd doorschakelen naar een collega, team of extern nummer. In dit artikel vertellen we je hoe je dat doet.

Een gesprek doorverbinden

Volg onderstaande stappen om een gesprek door te verbinden met Trengo.

1. Nadat u een gesprek hebt aangenomen, klikt u op het pictogram 'Doorschakelen';

2. Kies naar wie je het gesprek wilt doorverbinden. Het gesprek wordt gepauzeerd zodra je begint met doorverbinden;

🔘 Gesprek doorschakelen naar een gebruiker: Klik op de gebruiker naar wie u de oproep wilt doorschakelen.

Gesprek doorschakelen naar een team: Klik op het tabblad 'Team' en selecteer het team waarnaar je de oproep wilt doorschakelen.

🔘 Gesprek doorschakelen naar een extern nummer: Klik op het tabblad 'Extern' en typ het nummer waarnaar je de oproep wilt doorschakelen. Zorg ervoor dat je het internationale formaat gebruikt, zonder de '+'.

ℹī¸ Als het gesprek niet wordt opgenomen, kun je de doorschakeling annuleren. Je kunt het gesprek nu doorschakelen naar iemand anders of het gesprek onderbreken en met je klant spreken.