Als je hulp nodig hebt met een vraag over WhatsApp Business, kan Trengo of Facebook je vragen om je WhatsApp Business-account-ID om je zo goed mogelijk te helpen. In dit artikel laten we je zien waar je deze kunt vinden.

ℹ️ Dit artikel is niet van toepassing als KeyReply je zakelijke serviceprovider is. Als je je WhatsApp Business Account ID wilt verkrijgen, kun je contact opnemen met team@trengo.com.

WhatsApp zakelijke account-ID

Volg de onderstaande stappen om je WhatsApp Business Account-ID te vinden.

1. Navigeer naar https://business.facebook.com en log in met je Facebook-referenties;

2. Klik linksonder op 'Bedrijfsinstellingen';

3. Navigeer naar Accounts > WhatsApp-accounts in de linkerzijbalk;

4. Selecteer je WhatsApp-account en je vindt je WhatsApp Business Account-ID naast 'Eigendom van: ...'.