Als je meldingen wilt ontvangen met Trengo in je webbrowser, moet je het gebruik van meldingen inschakelen in de webbrowser van je keuze.

Browsermeldingen in Google Chrome

Open Trengo in je Google Chrome-browser, klik op het hangslotpictogram en schakel meldingen in.

Browsermeldingen in Safari

1. Open Trengo in je Safari-browser en open 'Voorkeuren', via 'Safari' in de taakbalk;

2. Navigeer naar 'Websites', scroll naar beneden naar 'Meldingen' en geef Trengo toestemming om meldingen te versturen.

Browsermeldingen in Firefox

Open Trengo in je Firefox-browser, klik op het 'tekstballon'-pictogram in de adresbalk en selecteer 'Toestaan' om meldingen van Trengo te ontvangen.

Nu je meldingen van Trengo kunt ontvangen, is het tijd om deze meldingen aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt lezen hoe, in dit Trengo Helpcentrum artikel.