Wanneer je een regel hebt gemaakt in Trengo, wil je deze misschien achteraf bewerken. In dit artikel laten we je zien hoe je een regel kunt klonen, uitschakelen of verwijderen.

Een regel klonen

Als je een regel wilt maken die lijkt op een andere regel die je eerder hebt gemaakt, kun je ervoor kiezen om die regel te klonen in plaats van een nieuwe regel vanaf nul te maken.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Regels en klik op de regel die je wilt klonen;

2. Klik op 'Regel klonen'.

Een regel uitschakelen

Als je een van je actieve regels wilt pauzeren, kun je deze tijdelijk uitschakelen en later weer inschakelen.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Regels en klik op de regel die je wilt uitschakelen;

2. Klik op de knevel;

3. Sla je wijzigingen op door op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

Een regel verwijderen

Gebruik je die ene regel niet meer en wil je ruimte maken voor een nieuwe regel? Je kunt altijd een regel verwijderen in Trengo.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Regels en klik op de regel die je wilt verwijderen;

2. Klik op 'Verwijderen' en bevestig uw actie.