Laat je collega's weten wie je bent en stel je persoonlijke voorkeuren in door je persoonlijke Trengo profiel te bewerken.

Je profiel bewerken

Volg onderstaande stappen om je profiel in Trengo te bewerken.

1. Navigeer naar je profielfoto linksonder en klik op 'Je profiel bewerken';

2. Vul je persoonlijke gegevens en voorkeuren in.

Vergeet niet je profiel op te slaan. Lees gerust meer over het wijzigen van je e-mailadres, het wijzigen van je wachtwoord of het instellen van tweefactorauthenticatie.