Nadat je je eigen helpcentrum met Trengo hebt gemaakt, kun je het verder naar wens configureren. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Je helpcentrum configureren

Volg de onderstaande instructies om uw helpcentrum in Trengo te configureren.

1. Navigeer naar Helpcentrum en selecteer je helpcentrum;

2. Selecteer 'Instellingen';

3. Configureer uw helpcentrum;

1. Gepubliceerd: Indien ingesteld op 'Ja', is je helpcentrum gepubliceerd en publiek beschikbaar.

2. Bedrijfsnaam: Voeg hier je bedrijfsnaam toe, die wordt weergegeven in het tabblad in je webbrowser en wordt ingevuld met de functie 'Terug naar...'.

1. Talen: Selecteer de taal of talen waarin uw helpcentrum beschikbaar is. Houd er rekening mee dat artikelen niet automatisch worden vertaald.

2. Standaardtaal: Kies de standaardtaal van je helpcentrum.

1. Titel Helpcentrum: De titel van je Helpcentrum, die als koptekst wordt weergegeven op je Helpcentrumpagina.

2. URL Homepage: Dit is de URL waarnaar de knop 'Terug naar...' je doorverwijst.

Vergeet niet op 'Wijzigingen opslaan' te klikken om uw configuraties te bewaren.

ℹ️ De 'Geavanceerde instellingen' kunnen worden gebruikt om je helpcentrum op je eigen domein te hosten, Google Analytics te integreren, je eigen aangepaste hoofdcode toe te voegen en je helpcentrum vindbaar te maken via Google Zoeken.