Om veiligheidsredenen kun je af en toe je Trengo wachtwoord wijzigen.

Wijzig je wachtwoord

Volg onderstaande stappen om je wachtwoord in Trengo te wijzigen.

1. Navigeer naar je profielfoto linksonder en klik op 'Je profiel bewerken';

2. Klik op 'Wachtwoord wijzigen' in de linker zijbalk;

3. Vul je huidige wachtwoord en je nieuwe wachtwoord in en bevestig je actie.

Je hebt nu je wachtwoord gewijzigd in Trengo, vergeet niet om een notitie te maken! Je kunt je persoonlijke profiel verder bewerken, je persoonlijke e-mailadres wijzigen of tweefactorauthenticatie instellen voor maximale beveiliging van je account.