Binnen Trengo heeft elke gebruiker de optie om zichzelf in te stellen als 'beschikbaar voor chat' of 'niet beschikbaar voor chat'. Je kunt instellen dat je (niet) beschikbaar bent voor je klanten om je te bereiken via websitechat, en dat je (geen) meldingen over websitechat ontvangt.

De chatbeschikbaarheid van je website instellen

Verander de beschikbaarheid van je websitechat door op je profielfoto linksonder te klikken en vervolgens op de knop 'Niet beschikbaar voor chat' te klikken.

ℹ️ Je kunt de beschikbaarheid van je team voor websitechat controleren in de sectie 'Beschikbaarheid' in de rapportagefunctie van Trengo.