Wanneer je een inkomend bericht hebt ontvangen, kun je dit gesprek zelf oppakken of toewijzen aan een andere gebruiker of een team. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Een gesprek toewijzen

Volg de onderstaande stappen om een gesprek toe te wijzen in Trengo.

1. Navigeer naar Inbox > Nieuw en open het nieuwe ticket;

2. Je kunt het ticket nu toewijzen aan jezelf, een andere gebruiker of een team;

Wijs een ticket aan jezelf toe: Klik op de knop 'Aan mij toewijzen' om het ticket op te halen.

Ken een ticket toe aan een andere gebruiker: Klik op de knop 'Toewijzen' en selecteer de gebruiker aan wie je het ticket wilt toewijzen.

Ken een ticket toe aan een team: Klik op de knop 'Toewijzen' en selecteer het team waaraan je het ticket wilt toewijzen.