Door WhatsApp toe te voegen aan de widget op je website, geef je bezoekers van je website de mogelijkheid om je gemakkelijk te bereiken via WhatsApp op je website. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

WhatsApp toevoegen aan je website-widget

Je kunt je WhatsApp-kanaal toevoegen aan je website-widget door de onderstaande stappen uit te voeren.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgets en selecteer je website-widget;

2. Klik op 'WhatsApp' in de lijst met mogelijke kanalen die je kunt toevoegen;

3. Stel je WhatsApp-kanaal in;

1. Ingeschakeld: Schakel hier je WhatsApp-kanaal in voor de widget op de website.

2. Kanaal: Selecteer het WhatsApp-kanaal dat je wilt verbinden met je website-widget.

Vergeet niet je widget bij te werken door op 'Update widget' te klikken.