Door Voice aan de widget van je website toe te voegen, geef je bezoekers van je website de mogelijkheid om je gemakkelijk telefonisch te bereiken via je website. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

Voeg Stem toe aan je website widget

Je kunt je Voice kanaal toevoegen aan je website widget door de onderstaande stappen te volgen.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgets en selecteer je website-widget;

2. Klik op 'Stem' in de lijst met mogelijke kanalen die je kunt toevoegen;

3. Stel je spraakkanaal in;

1. Ingeschakeld: Schakel hier je Spraakkanaal in voor de widget op de website.

2. Kanaal: Selecteer het Spraak kanaal dat je wilt verbinden met je website widget.

3. Bellen via browser: Als deze optie is ingeschakeld, kunnen bezoekers een telefoongesprek starten vanuit de browser naar het geselecteerde telefoonnummer. De kosten voor deze gesprekken worden afgetrokken van je Trengo saldo.

Vergeet niet je widget bij te werken door op 'Update widget' te klikken.

OPMERKING:

De algemene begroeting is in het Nederlands, je moet deze handmatig wijzigen als je hem liever in een andere taal hebt.