Om de productiviteit van je team in Trengo te verhogen, kun je weergaven gebruiken. Met weergaven kun je je Trengo-inbox georganiseerd houden door verschillende 'mappen' te maken om specifieke gesprekken te bekijken.

Een weergave toevoegen

Volg onderstaande stappen om een weergave toe te voegen aan je Trengo-inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Weergaven en klik op het 'plus'-pictogram of op 'Weergave toevoegen';

2. Je kunt nu vier soorten weergaven instellen;

🔘 S tandpunten gebaseerd op gebruikers:

🔘 Weergaven op basis van status:

Weergaven gebaseerd op labels:

Weergaven gebaseerd op kanalen:

ℹī¸ Je kunt altijd meer voorwaarden toevoegen door op 'Voorwaarde toevoegen' te klikken, waarmee je complexere weergaven kunt maken. Aan alle voorwaarden moet worden voldaan voordat een gesprek in je weergave verschijnt.

Vergeet niet om op 'Wijzigingen opslaan' te klikken nadat je klaar bent met het instellen van je weergaven.