Door Telegram aan je website widget toe te voegen, geef je bezoekers van je website de mogelijkheid om je via Telegram gemakkelijk te bereiken via je website. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Telegram toevoegen aan je website widget

Je kunt je Telegram kanaal toevoegen aan je website widget door de onderstaande stappen te volgen.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgets en selecteer je website-widget;

2. Klik op 'Telegram' in de lijst met mogelijke kanalen die je kunt toevoegen;

3. Stel je Telegram-kanaal in;

1. Ingeschakeld: Schakel hier je Telegram-kanaal in voor de website-widget.

2. Kanaal: Selecteer het Telegram-kanaal dat je wilt verbinden met je website-widget.

Vergeet niet je widget bij te werken door op 'Update widget' te klikken.