Nadat je een website-widget aan je website hebt toegevoegd, kun je er verschillende talen aan toevoegen. Op deze manier kunnen je klanten van over de hele wereld gemakkelijk door je website widget navigeren.

ℹ️ De taal van de website-widget is gebaseerd op de browsertaal van je bezoeker.

Talen in je website widget

Volg de onderstaande stappen om een taal toe te voegen aan je website widget.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgets;

2. Selecteer de widget waaraan je een taal wilt toevoegen en klik op 'Vertalingen';

3. Je vertaling toevoegen of bewerken;

1. Talen: Hier kun je talen toevoegen of verwijderen.

2. Standaard taal: De taal die wordt weergegeven als de browsertaal van je klant niet beschikbaar is in je talencatalogus.

3. Vertalingen (1): Kies voor welke taal je de vertalingen wilt zien. De vertalingen voor de Engelse en Nederlandse taal worden standaard meegeleverd.

4. Vertalingen (2): De feitelijke tekst die wordt weergegeven binnen je website widget voor de taal die je hebt geselecteerd. Je kunt deze altijd bewerken.

Nadat je op 'Update widget' hebt geklikt, heb je nu je taal toegevoegd of bewerkt en wordt het resultaat direct weergegeven in je website-widget.