Na het toevoegen van een Spraak kanaal aan je Trengo inbox, en het kiezen van je eigen Twilio account, is het tijd om het te verbinden. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

ℹ️ Als je nog geen Twilio-account hebt, maak er dan gerust een aan.

ℹ️ Zorg ervoor dat je de juiste Geo-machtigingen hebt ingeschakeld voor gesprekken met een laag of hoog risico. Dit kan van invloed zijn op je uitgaande gesprekken.

Voice instellen met je Twilio-account

Volg de onderstaande stappen om je Twilio-account via een spraakkanaal met je Trengo-inbox te verbinden.

1. Kies een interne naam voor je chatroom en voeg het team of de teams toe die verantwoordelijk zijn voor deze chatroom;

2. Klik op 'Uw referenties toevoegen';

3. Er verschijnt een pop-upvenster waarin om uw 'Twilio Account SID' en 'Twilio Auth Token' wordt gevraagd;

ℹ️ U kunt uw 'Twilio Account Sid' en 'Twilio Auth Token' vinden door naar uw Twilio Console te navigeren en in te loggen met uw referenties. De informatie is te vinden onder 'Account info'.

4. Kopieer en plak uw 'Twilio Account SID' en 'Twilio Auth token' in het Trengo-venster en klik op 'Add account';

5. Selecteer het telefoonnummer waarmee je verbinding wilt maken met behulp van het vervolgkeuzemenu;

6. Zorg ervoor dat 'Agent conferentie' is ingeschakeld voor uw Twilio account;

7. Schakel het selectievakje in na het inschakelen van 'Agentconferentie';

8. Klik op 'Maak chatroom'.

U hebt nu met succes uw spraakkanaal in Trengo ingesteld en uw Twilio-account en telefoonnummer eraan gekoppeld. Zorg ervoor dat u het kanaal naar wens instelt, en u bent klaar om telefoongesprekken aan te nemen en te voeren in Trengo.