Als gebruiker met de rol Beheerder kun je een gebruiker op elk moment bewerken of verwijderen. Dit kan vanuit de gebruikersinstellingen.

Een gebruiker bewerken

Hieronder vindt u de stappen voor het bewerken van gebruikers in Trengo.

1. Navigeer naar Instellingen > Organisatie > Gebruikers;

2. Kies de gebruiker die je wilt bewerken, klik op de drie puntjes en kies 'Bewerken';

3. Het scherm 'Gebruikersgegevens bewerken' verschijnt. Hier kunt u verschillende informatie bewerken;

1. E-mail: Dit is het e-mailadres van de gebruiker. Dit kan worden gewijzigd in het persoonlijke profiel van de gebruiker.

2. Naam: De voor- en achternaam van de gebruiker.

3. Gebruikersrol: Ken de gebruiker de juiste rol toe. Je kunt meer lezen over gebruikersrollen in dit artikel in het Trengo Helpcentrum.

4. Teams: Wijs de gebruiker toe aan het juiste team.

5. Taal: Selecteer de taal. Dit is de taal waarin de gebruiker accountrelevante e-mails zal ontvangen (bijv. accountactivering, wachtwoord opnieuw instellen).

6. Accounteigenaar: Kies of je van deze gebruiker een accounteigenaar wilt maken. De accounteigenaar ontvangt belangrijke e-mails over facturen, het account en abonnementsupdates. Houd er rekening mee dat elke organisatie ten minste één accounteigenaar moet hebben.

7. Organisatierol: Typ de organisatierol van de gebruiker zodat collega's hun functie binnen het bedrijf kunnen zien.

Vergeet niet je wijzigingen op te slaan. Je hebt nu met succes een van je gebruikers bewerkt.