Dit artikel verwijst naar oudere methoden om je Trengo-gegevens te bekijken. Voor meer informatie over de bijgewerkte rapportage en analyses, bekijk dit artikel.

Krijg inzicht in de prestaties van individuele gebruikers met het gebruikersrapport van Trengo. Vergelijk gebruikers op basis van hun prestaties en ontdek de specifieke competenties van elke gebruiker.

Gebruikers melden

Navigeer naar Rapporten > Rapport Gebruikerswaar je het onderstaande dashboard vindt.

1. Filter: Pas filters toe om het rapport te produceren dat je zoekt. Je kunt filteren tussen verschillende (sets van) kanalen, gebruikers en labels.

2. Tijdframe: Hier kun je je tijdsbestek selecteren. Je kunt standaardfilters gebruiken (bijvoorbeeld 'Vandaag', 'Vorige maand' of 'Dit jaar') of je eigen aangepaste tijdsbestek instellen.

3. Categorieën: Vind hier alle categorieën. Je vindt toegewezen en afgesloten conversaties, de gemiddelde eerste antwoord- en oplostijd en het totaal van verzonden (interne) berichten. Scroll horizontaal om ze allemaal te zien.

4. Resultaten: Hier zie je het resultaat op basis van je filters. Klik op de grijze pijlen naast de categorieën om ze naar wens te herschikken.