Nadat je je eigen helpcentrum via Trengo hebt gemaakt, kun je de styling van je helpcentrum aanpassen aan je huisstijl. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Geef je helpcentrum stijl

Volg de onderstaande instructies om de styling van uw helpcentrum in Trengo aan te passen.

1. Navigeer naar Helpcentrum en selecteer je helpcentrum;

2. Selecteer 'Thema';

3. Configureer het thema van je Helpcentrum:

1. Logo: Upload het logo van je bedrijf. De aanbevolen resolutie is 300px x 90px, in JPG- of PNG-formaat. Dit logo wordt linksboven op de pagina van je Helpcentrum weergegeven.

2. Primaire kleur: Selecteer de primaire kleur van je helpcentrum, die zal worden gebruikt voor alle pictogrammen en tekst met een hyperlink.

3. Favicon: Voeg een favicon in PNG-formaat toe, dat in tabbladen wordt weergegeven wanneer je helpcentrum wordt bezocht. De aanbevolen resolutie hiervoor is 32px x 32px.

4. Aangepaste CSS: Voeg aangepaste CSS toe aan je helpcentrum, die de standaardinstellingen van het sjabloon overschrijft.

Vergeet niet op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.