Om een gesprek te starten met een klant via de WhatsApp Business API, kun je een WhatsApp-sjabloon verzenden.

Een WhatsApp-gesprek starten

Zodra je je WhatsApp-sjabloon(s) hebt gemaakt, is het tijd om de klant te benaderen. Zorg ervoor dat deze klant ervoor heeft gekozen om door je bedrijf te worden benaderd en houd het beleid van WhatsApp in gedachten.

1. Navigeer naar Inbox > Een gesprek starten;

2. Stel je voorkeuren in en verstuur de WhatsApp-sjabloon;

1. Van / Naar: Selecteer het WhatsApp-kanaal van waaruit je je WhatsApp-sjabloon wilt verzenden en zoek je contact in de lijst met contactpersonen of typ hun telefoonnummer.

2. Standaardbericht / Sjabloonbericht: De enige optie om een gesprek met een klant te starten via WhatsApp, is door een WhatsApp-sjabloon te gebruiken. Selecteer daarom 'Sjabloonbericht'.

3. Sjabloon: Selecteer je gewenste WhatsApp-sjabloon.

4. Variabelen: Als je een WhatsApp-sjabloon met variabelen hebt geselecteerd, vul je de tekst voor elke variabele in.

5. Verzenden: Klik op deze knop om je WhatsApp-sjabloon te verzenden.

Je wordt naar het ticket geleid dat is aangemaakt voor dit gesprek. Zodra de klant je WhatsApp-sjabloon beantwoordt, kun je vrij communiceren. Houd altijd rekening met de 24-uursbeperking van WhatsApp wanneer je via WhatsApp met klanten praat.

ℹ️ Houd er rekening mee dat er extra kosten zijn verbonden aan het gebruik van WhatsApp-sjablonen. Voor een nauwkeurig en actueel overzicht, raadpleeg je de op conversaties gebaseerde prijzen van WhatsApp.