Na het toevoegen van een Voice-kanaal aan je Trengo inbox, kun je Trengo verbinden met Voys om gesprekken van SIP-apparaten in je inbox te registreren. De verbinding toont een melding van een inkomend gesprek en registreert gesprekken via Voys in een Trengo ticket. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt doen.

ℹ️ Als je nog geen Voys-account hebt, maak er dan gerust een aan.

Voice instellen met je Voys account

Volg de onderstaande stappen om je Voys account via een Spraakkanaal te verbinden met je Trengo inbox.

1. Kies een interne naam voor je chatroom en voeg het team of de teams toe die verantwoordelijk zijn voor deze chatroom;

2. Voeg het telefoonnummer van je Voys in internationaal formaat toe;

3. Klik op 'Apparaat toevoegen' en voeg de gebruiker voor dit apparaat toe;

ℹ️ U kunt uw Toestel vinden door naar uw Voys dashboard te gaan en te klikken op Admin > VoIP account.

4. Kopieer de webhook;

5. Navigeer naar je Voys dashboard en klik op Admin > Oproepmeldingen;

6. Klik op 'Toevoegen', schrijf een beschrijving, kies 'Aangepast', plak de webhook en klik op 'Opslaan';

7. Navigeer terug naar Trengo en klik op 'Kanaal bijwerken'.

Je hebt nu met succes je spraakkanaal ingesteld in Trengo:

• Gesprekken vastleggen. Je kunt zien dat het gesprek is gelogd in Trengo en je kunt notities over het telefoongesprek toevoegen.
  • Meldingen ontvangen bij inkomende oproepen. Maar omdat dit via een telefoon gaat, kun je het gesprek niet aannemen of een nieuw gesprek starten vanuit Trengo.

Houd er rekening mee dat u de opname niet in Trengo kunt beluisteren, u kunt dit rechtstreeks in Voys doen,

Voys integratie wordt beschouwd als een kanaal in Trengo omdat het ticket apart wordt gelogd. De integratie van Voys neemt dan een kanaal in je plan in beslag.