Nadat je een spraakkanaal hebt toegevoegd aan je Trengo-inbox, kun je gesprekken opnemen voor toekomstige doeleinden. Let op: dit kan alleen met gesprekken die binnen Trengo worden beantwoord. SIP-gesprekken worden dus niet opgenomen in Trengo. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

ℹ️ Het opnemen van een gesprek is niet in elk land toegestaan. Controleer de lokale wetgeving voordat u deze functie in Trengo inschakelt.

ℹ️ Voor sommige landen brengt onze provider extra kosten in rekening voor het opnemen van gesprekken. Kijk op onze prijspagina voor de mogelijke kosten. Als je je spraakkanaal via Twilio hebt verbonden, vind je de mogelijke kosten op hun prijzenpagina.

Telefoongesprekken opnemen

Volg de onderstaande stappen om uw telefoongesprekken in Trengo op te nemen.

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > Stem en selecteer je spraakkanaal;

2. Scroll naar beneden naar 'VoIP-instellingen' en schakel de opnamefunctie in of uit;

3. Klik op 'Kanaal bijwerken' onder aan de pagina.

Opgenomen gesprekken

Nadat een gesprek heeft plaatsgevonden, bevat het aangemaakte ticket de opname. Je kunt de opname nu afspelen en versnellen door op de pijlpictogrammen te klikken.

Je hebt nu met succes de functie voor het opnemen van gesprekken geconfigureerd. Je kunt nu het kanaal verder naar wens instellen en je bent klaar om telefoongesprekken op te nemen en te voeren in Trengo.