Nadat je een spraakkanaal hebt toegevoegd aan je Trengo inbox, kun je spraakgroeten beheren en maken. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

Beheer je gesproken begroetingen

Volg de onderstaande stappen om de gesproken begroetingen in je spraakkanaal te configureren.

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > Stem en selecteer je spraakkanaal;

2. Scroll naar beneden naar 'VoIP-instellingen' en configureer je spraakbegroetingen. Klik op 'hier' om je aangepaste begroetingen te maken of toe te voegen;

1. Welkomstgroet: Deze begroeting wordt afgespeeld zodra een beller met je nummer wordt verbonden. Daarom is het niet mogelijk om deze begroeting uit te schakelen en wordt hij afgespeeld bij elke inkomende oproep.

2. Begroeting Geen beschikbare agenten: Deze begroeting is te horen als geen van je gebruikers beschikbaar is voor spraakoproepen, als alle gebruikers bezet zijn met een oproep en de tijdslimiet van de wachtrij is overschreden, of als de maximale wachtrijgrootte is bereikt.

3. Begroeting buiten kantooruren: Deze begroeting wordt afgespeeld buiten je kantooruren en het toestaan van oproepen buiten kantooruren is uitgeschakeld.

Je spraakgroet toevoegen

Naast de standaard begroetingen is het ook mogelijk om je eigen persoonlijke begroeting toe te voegen. Volg de onderstaande stappen om je eigen begroeting toe te voegen aan je spraakkanaal.

1. Klik 'hier';

2. Selecteer de gewenste begroeting of maak uw eigen begroeting door op 'Nieuwe begroeting' te klikken;

3. Geef uw begroeting een naam en kies of u er een wilt opnemen of een bestaande begroeting wilt uploaden. Klik op 'Voeg begroeting toe' om je nieuwe begroeting aan je bibliotheek toe te voegen;

ℹ️ Als je ervoor kiest om een bestand te uploaden, zorg er dan voor dat het bestand in WAV-formaat is.

4. Klik op 'Kanaal bijwerken' onder aan de pagina.

Je hebt nu met succes je spraakbegroetingen ingesteld. Je kunt nu het kanaal verder naar wens aanpassen en je bent klaar om telefoongesprekken aan te nemen en te voeren in Trengo.