Door Booking Experts en Trengo te integreren, zullen bedrijven in staat zijn om meer verrijkte gesprekken met gasten te voeren door reserveringsinformatie van Booking Experts direct in het platform van Trengo op te nemen. Deze integratie combineert de favoriete kanalen, klantprofielen en reserveringsgegevens van uw klanten op één plek voor snelle toegang.

Verbind Boekingsdeskundigen en Trengo

1. Om de Trengo app te gaan gebruiken, moet je deze installeren in je Booking Experts organisatie. Dit kun je doen door in Booking Experts naar de App Store te gaan en te zoeken naar de Trengo app. Nadat je de app hebt gevonden, klik je op de app en druk je op de knop installeren.

2. Als je in de Booking Experts App Store op de knop 'Installeren' hebt geklikt, word je doorgestuurd naar de Booking Experts x Trengo integratiepagina. Eerst hebben we een Trengo App Token nodig. Om dit token te krijgen, moet je een nieuwe app aanmaken in je Trengo account. Ga naar je Trengo-account en maak een nieuwe app aan onder: Instellingen > Integraties > Aangepaste integraties > App maken.

3. Vul de gegevens in voor je boekingsdeskundige

4. De Booking Experts App staat in Trengo! Je zou je vers aangemaakte Booking Experts app in je Trengo account moeten zien. De app moet de volgende gegevens hebben:

5. Nu je de Booking Experts app hebt aangemaakt in je Trengo account, kun je het app token kopiëren en plakken in de Booking Experts x Trengo integratie pagina.

6. Om ervoor te zorgen dat de Booking Experts app kan communiceren met je Trengo-account, moet je ook een Persoonlijk Toegangstoken aanmaken in je Trengo-account. Dit token kun je aanmaken onder: Instellingen > Integraties > Rest API > Regenereren Token. Zorg ervoor dat je het token kopieert en op een veilige plaats bewaart. Je hebt dit token nodig in de volgende stap. Als je dit token opnieuw aanmaakt, wordt het vorige token ongeldig en kunnen je apps mogelijk worden losgekoppeld, dus houd het in de gaten!

7. Neem je persoonlijke toegangscode van je Trengo-account en kopieer en plak deze op de integratiepagina van Booking Experts x Trengo.

8. En dat is het! Je ziet dit scherm zodra de integratie is voltooid en verbonden.