Nadat je weergaven hebt toegevoegd aan je Trengo-inbox, kun je ze later altijd nog bewerken. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Een weergave bewerken

Volg onderstaande stappen om een weergave in Trengo te bewerken.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Weergaven en selecteer de weergave die je wilt bewerken;

2. Bewerk je weergave;

ℹ️ Je kunt je weergave ook verwijderen door rechtsonder op 'Verwijderen' te klikken.

Vergeet niet om na het bewerken van je weergave op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.