Nadat je snelle antwoorden hebt toegevoegd aan je Trengo-inbox, kun je ze later altijd nog bewerken. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Een snel antwoord bewerken

Volg de onderstaande stappen om een snel antwoord in Trengo te bewerken.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Snelle antwoorden en selecteer de snelle reactie die u wilt bewerken;

2. Bewerk uw snelle antwoord;

ℹ️ Je kunt je snelle antwoord ook verwijderen door rechtsonder op 'Verwijderen' te klikken.

Vergeet niet om op 'Wijzigingen opslaan' te klikken na het bewerken van je snelle antwoord.