Nadat je aangepaste velden hebt toegevoegd aan je Trengo-inbox, kun je ze later altijd nog bewerken. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Een aangepast veld bewerken

Volg de onderstaande stappen om een aangepast veld in Trengo te bewerken.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Aangepaste velden en selecteer het aangepaste veld dat u wilt bewerken;

2. Klik op de knop 'Bewerken' en bewerk je aangepaste veld;

ℹ️ Je kunt je aangepaste veld ook verwijderen door op het pictogram 'prullenbak' te klikken.

Vergeet niet om na het bewerken van je aangepaste veld op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.