Na het toevoegen van een Voice-kanaal aan uw Trengo inbox, kunt u uw uitgaande nummer aanpassen. Het uitgaande telefoonnummer is het nummer dat gebeld kan worden door uw klant, en het nummer dat een klant ziet als hij door u wordt gebeld. In dit artikel laten we je zien hoe je je uitgaande nummer kunt aanpassen.

Pas uw uitgaande nummer aan

Volg de onderstaande stappen om de gesproken begroetingen in je spraakkanaal te configureren.

1. Navigeer naar Instellingen > Kanalen > Stem en selecteer je spraakkanaal;

2. Scroll naar beneden naar 'VoIP-instellingen' en configureer je uitgaande telefoonnummer. Klik op 'hier' om een aangepast uitgaand telefoonnummer toe te voegen;

3. Klik op 'Telefoonnummer toevoegen' om uw uitgaande telefoonnummer toe te voegen;

4. Voeg uw uitgaande telefoonnummer toe en vul de 'Optionele extensie' in wanneer u een beller-ID verifieert die gekoppeld is aan een IVR of extensie. Je kunt het teken 'w' gebruiken om een vertraging van 0,5 seconde toe te voegen. Klik op 'Telefoonnummer toevoegen';

5. Je wordt gebeld op het telefoonnummer dat je hebt ingevuld. De geautomatiseerde boodschap zal je vragen om een 6-cijferige code, die je kunt vinden onder 'Status', zoals hieronder te zien is;

6. Nadat u het nummer hebt gecontroleerd, kunt u het toevoegen als uw uitgaande telefoonnummer.

Vergeet niet om onder aan de pagina op 'Kanaal bijwerken' te klikken om je wijzigingen op te slaan.

Je hebt nu met succes je uitgaande telefoonnummer ingesteld. Je kunt nu het kanaal verder naar wens aanpassen en je bent klaar om telefoongesprekken aan te nemen en te voeren in Trengo.