Door SMS aan je website widget toe te voegen, geef je bezoekers van je website de mogelijkheid om je gemakkelijk te bereiken via SMS via je website. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

SMS toevoegen aan je website widget

Je kunt je SMS-kanaal toevoegen aan je website widget door de onderstaande stappen te volgen.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgets en selecteer je website-widget;

2. Klik op 'SMS' in de lijst met mogelijke kanalen die je kunt toevoegen;

3. Stel je SMS-kanaal in;

1. Ingeschakeld: Schakel hier je SMS-kanaal in voor de website widget.

2. Kanaal: Selecteer het SMS-kanaal dat je wilt verbinden met je website widget.

3. Gespreksformulier: Als dit is ingeschakeld, kan de bezoeker zijn telefoonnummer achterlaten om een sms te ontvangen en zo gemakkelijk het gesprek op gang te brengen.

Vergeet niet je widget bij te werken door op 'Update widget' te klikken.