Om de productiviteit van je team in Trengo te verhogen, kun je snel antwoorden gebruiken. Dit zijn vooraf geschreven antwoorden op veelgestelde vragen, die je kunt gebruiken om je klanten snel antwoord te geven.

Een snel antwoord toevoegen

Volg de onderstaande stappen om een snel antwoord toe te voegen aan je Trengo-inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Snelle antwoorden en klik op het 'plus'-pictogram of op 'Snel antwoord toevoegen';

2. Stel uw snel antwoord in;

1. Naam: Voeg de naam van je snelle antwoord toe.

2. Kanalen: Selecteer de kanalen waaraan je deze snelle reactie wilt toevoegen.

3. Type: Je kunt deze snelle reactie toevoegen aan een 'Berichten'-kanaal (bijv. Facebook, WhatsApp en Websitechat) of 'E-mail' (e-mailkanalen). Als je 'E-mail' kiest, kun je ook bijlagen toevoegen aan de snel antwoord;

4. Bericht: Typ je snelle antwoord.

ℹ️ Je kunt verschillende tags gebruiken om automatisch bepaalde gegevens in te vullen bij het verzenden van een snel antwoord.

Vergeet niet om op 'Wijzigingen opslaan' te klikken nadat je klaar bent met het instellen van je snel antwoord.