ℹ️ Zorg ervoor dat je hebt bijgewerkt naar Google Analytics 4 voordat je verder gaat.

Nadat je je eigen helpcentrum via Trengo hebt gemaakt en er inhoud aan hebt toegevoegd, kun je je Google Analytics ermee integreren. Als Google Analytics geïntegreerd is, kun je zien hoeveel tijd je klanten besteden aan elk artikel, welke termen ze gebruiken bij het zoeken en hoeveel artikelen ze lezen per sessie.

Google Analytics integreren

Volg de onderstaande instructies om Google Analytics te integreren met uw Trengo helpcentrum.

1. Navigeer naar Helpcentrum en selecteer je helpcentrum;

2. Selecteer 'Instellingen' en scroll naar beneden naar 'Geavanceerde instellingen';

3. Voeg uw Google Analytics-tracking-ID toe.

ℹ️ Het kan een paar uur duren voordat Google Analytics uw gegevens begint bij te houden.

ℹ️ U kunt geen gegevens ophalen uit een periode voordat u uw tracking-ID hebt toegevoegd.

Vergeet niet op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.