Door een website widget toe te voegen aan je Trengo inbox, creƫer je een raamwerk waaraan je alle kanalen kunt toevoegen die je klanten kunnen bereiken. In dit artikel laten we je zien hoe je dit doet.

Een website-widget toevoegen

Volg onderstaande stappen om een website widget toe te voegen aan je Trengo inbox.

1. Navigeer naar Instellingen > Instellingen > Webwidgetsen klik op het 'plus'-pictogram;

2. Klik op 'Instellingen';

3. Stel je website-widget in;

1. Widget titel: De titel van je website-widget, die niet aan de klant wordt getoond.

2. Bedrijfsnaam: De naam van je bedrijf, weergegeven bovenaan de website widget. Je kunt deze beheren door op de knop 'hier' te klikken.

3. Standaard kanaal: Selecteer het kanaal dat wordt weergegeven wanneer je klant je website-widget opent.

1. Widget kleur: Kies de kleur die wordt gebruikt in verschillende delen van de website-widget.

2. Toon team: Als deze optie is ingeschakeld, worden je chatgebruikers (inclusief profielfoto en naam) getoond in de widget op de website.

3. Positie van de widget: Kies aan welke kant van je website je de website widget wilt weergeven.

4. Widget pictogram: Kies het pictogram dat wordt weergegeven wanneer de widget wordt gesloten.

1. Verberg Trengo-logo: Schakel deze knop in om het Trengo-logo in je website-widget te verbergen.

2. Gebeurtenissen verzenden naar Google Analytics: Schakel deze knop in als je widgetgebeurtenissen wilt bijhouden in Google Analytics.

Nadat je op 'Widget maken' hebt geklikt, is het raamwerk van je website-widgets ingesteld. Nu is het tijd om kanalen toe te voegen aan je website-widget.