Voordat je begint met het verbinden van de WhatsApp Business API met je Trengo-inbox, biedt Trengo de mogelijkheid om deze functionaliteit uit te testen. Je hebt een 'Admin'-account nodig in Trengo en een nummer dat is verbonden met WhatsApp.

Probeer de WhatsApp Business API

Volg de onderstaande stappen om de functionaliteit uit te proberen.

1. Ga naar Instellingen > Kanalen > WhatsApp Zakelijk en klik op 'WhatsApp Zakelijk testen';

2. Scan de QR-code of voer je telefoonnummer in en volg de instructies;

3. Er wordt een ticket aangemaakt in Trengo en je kunt beginnen met communiceren.

ℹ️ Als je klaar bent om je WhatsApp-nummer te verbinden met de WhatsApp Business API, kun je deze link volgen om te beginnen.