Nadat je een website widget hebt toegevoegd aan je Trengo inbox, kanalen hebt toegevoegd en de website widget hebt toegevoegd aan je website, kun je er een 'begroeting' voor instellen. In dit artikel laten we je zien hoe je dat doet.

Voeg een begroeting toe aan je widget

Volg de onderstaande stappen om een begroeting in te stellen voor je website widget.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Widget automatisering;

2. Selecteer 'Automatisering toevoegen' en klik op 'De websitebezoeker begroeten';

3. Stel je begroeting in;

1. Van: Kies wie je klanten begroet. Je kunt kiezen voor 'Team', 'Gebruiker', 'Willekeurige gebruiker uit team' of een aangepaste begroeting instellen.

2. Selecteer team/gebruiker: Selecteer je team of gebruiker, of stel je eigen begroeting in.

3. Begroeting samenstellen: Voeg de tekst toe die je klant te zien krijgt wanneer de begroeting verschijnt.

Nadat je je begroeting hebt ingesteld, ga je verder door te klikken op 'Klaar? Kies publiek'.

Kies de doelgroep voor de begroeting van je website-widget. Je kunt ervoor kiezen om de begroeting aan alle klanten te tonen, of kies een specifieke doelgroep met behulp van verschillende voorwaarden.

Klik na het kiezen van je doelgroep op 'Klaar? Paginatargeting instellen' om verder te gaan met het instellen van je paginatargeting.

1. Aflevermethode: Kies of je de begroeting onmiddellijk wilt laten verschijnen, of na een bepaalde tijd.

2. Pagina selectie: Selecteer op welke pagina's je de widget begroeting wilt tonen.

Klik na het kiezen van je paginatarget op 'Klaar? Ga naar volgende stap' om je widget automatisering te publiceren.

1. Startdatum: Kies wanneer je wilt dat de begroeting op je website wordt getoond.

2. Einddatum: Selecteer of er een einddatum is voor je widget begroeting.

3. Selecteer widget: Kies de website-widget waarop de begroeting actief zal zijn.

4. Actief: Schakel deze knop in om je widget begroeting te activeren.

Klik op 'Opslaan' om je begroeting te publiceren.