Nadat je een website widget hebt toegevoegd aan je Trengo inbox, kanalen hebt toegevoegd en de website widget hebt toegevoegd aan je website, kun je automatisch een flowbot activeren. In dit artikel laten we je zien hoe je dit kunt instellen.

Activeer een flowbot in je widget

Volg de onderstaande stappen om automatisch een flowbot te activeren in je widget.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Widget automatisering;

2. Selecteer 'Automatisering toevoegen' en klik op 'Een flowbot activeren';

3. Stel je flowbotautomatisering in;

1. Voer een titel in: Voeg hier de titel van je widgetautomatisering toe.

2. Selecteer flowbot: Kies welke flowbot je wilt activeren op je website widget.

3. Selecteer stap: Selecteer op welke stap de flowbot moet starten.

Nadat je je flowbot automatisering hebt ingesteld, ga je verder door te klikken op 'Klaar? Kies publiek'.

Kies de doelgroep waaraan je de flowbot wilt laten zien. Je kunt ervoor kiezen om de flowbot aan alle klanten te laten zien, of kies een specifieke doelgroep met behulp van verschillende voorwaarden.

Klik na het kiezen van je doelgroep op 'Klaar? Paginatargeting instellen' om verder te gaan met het instellen van je paginatargeting.

Selecteer op welke pagina's je de flowbot wilt activeren. Als je de flowbot op specifieke pagina's wilt activeren, kun je hier de URL's van de website toevoegen.

Klik na het kiezen van je paginatarget op 'Klaar? Ga naar volgende stap' om je widget automatisering te publiceren.

1. Startdatum: Kies wanneer je wilt dat de flowbot actief is op je website widget.

2. Einddatum: Selecteer of er een einddatum is voor je actieve flowbot.

3. Selecteer widget: Kies de website-widget waarop de flowbot actief zal zijn.

4. Actief: Schakel deze knop in om de flowbot automatisering voor je website widget te activeren.

Klik op 'Opslaan' om je flowbot automatisering te publiceren voor de website widget.