Met Trengo kun je je eigen helpcentrum hosten om je klanten te helpen snel antwoorden op hun vragen te vinden en daarmee de druk van je klantenserviceteam weg te nemen, zodat zij zich meer kunnen richten op binnenkomende vragen. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten over het uiterlijk van Trengo's helpcentrum.

Startpagina van het Helpcentrum

Wanneer je naar je helpcentrum navigeert, word je begroet door de startpagina. Hieronder leggen we uit wat je daar ziet.

1. Logo: Je bedrijfslogo, dat je kunt toevoegen tijdens het stylen van je helpcentrum.

2. URL Homepage: Als je op 'Terug naar...' klikt, word je doorgestuurd naar de URL die je hebt ingesteld bij het configureren van je helpcentrum.

3. Titel van het Helpcentrum: Dit is de titel van je helpcentrum.

4. Zoekbalk: Deze zoekbalk kunnen je klanten gebruiken om bepaalde artikelen op te zoeken.

5. Blokken: Trek de aandacht van je klant door blokken toe te voegen aan je helpcentrum die kunnen verwijzen naar een categorie, sectie, artikel of externe URL.

6. Categorieën: Organiseer je artikelen door ze te bundelen in categorieën.

Categorie Helpcentrum

Nadat je op een categorie hebt geklikt, word je doorgestuurd naar de inhoud. Hieronder vind je alles wat je kunt vinden in een categorie van het Helpcentrum.

1. Categorieoverzicht: Hier vind je een overzicht van de categorie die je hebt gekozen.

2. Secties: Maak subcategorieën door secties toe te voegen aan je hoofdcategorie.

3. Artikelen: De artikel(en) die je hebt gemaakt en toegevoegd aan je categorie.

4. Populaire artikelen: Hier vind je je populairste artikelen, gebaseerd op hoe vaak een bepaald artikel is bezocht.

5. Meer onderwerpen: Hier worden meer van je categorieën getoond.

Artikel in het Helpcentrum

Nadat je een artikel hebt geselecteerd, kun je het lezen en verder navigeren via het helpcentrum.

1. Populaire artikelen: Hier vind je je populairste artikelen, gebaseerd op hoe vaak een bepaald artikel is bezocht.