Eenvoudig eigen filters samenstellen

Echt overzichtelijk werken is enkel mogelijk als in het venster alleen datgene wordt getoond wat een medewerker hoeft te zien. Zo is het niet prettig als een servicemedewerker tussen alle saleskanalen moet zoeken naar het servicekanaal dat hij/zij nodig heeft. Door te kiezen wat wel en niet wordt getoond in het filter raakt het overzicht nooit meer verlorenšŸ’Ŗ!

Hoe werkt het?

Het overzicht in het filter is heel eenvoudig te creĆ«ren en kan voor alle te filteren onderwerpen. Dit zijn kanalen, teams, labels en gebruikers. Klik op de drie puntjes rechts naast het onderwerp voor het volledige overzicht aan kanalen, teams, labels of gebruikers en selecteer welke wel (groen) en welke niet (wit) getoond mogen worden. Klik vervolgens ergens anders in het scherm en er kan weer volop gewerkt worden!

Het mooie is: deze voorkeuren blijven opgeslagen; dus de volgende keer dat Trengo wordt opgestart, staan er ook alleen de kanalen die jij wilt zien!