Leadverhogend: stel in dat de Chat altijd online is

date_range Laatst bewerkt: 1 maand geleden

Website bezoekers willen het liefst op ieder moment van de dag hun vraag laagdrempelig stellen via Live Chat. Wij hebben een optie beschikbaar, waardoor er niet voortdurend iemand vanuit uw organisatie online in Trengo hoeft te zijn. Door deze functie kunnen bezoekers 24 uur per dag hun vragen stellen via deze Chat, ook buiten openingstijden.

Voordelen bezoeker

Deze nieuwe functie heeft meerdere voordelen voor uw bezoeker:

1. De bezoeker kan 24 uur per dag een vraag stellen via de website.
  2. De bezoeker krijgt altijd een antwoord terug (de bezoeker weet waar die aan toe is).
  3. De bezoeker kan een e-mailadres achterlaten zodat deze altijd de website kan verlaten.
  4. De bezoeker later antwoord krijgt op de vraag per e-mail.
  5. De bezoeker kan altijd antwoorden op de e-mail die ze ontvangen hebben.
  6. De bezoeker kan altijd in de toekomst de e-mailadres verwijderen in een nieuwe Chat.

Voordelen bedrijf

De nieuwe functies heeft meerdere voordelen voor uw bedrijf:

1. De Chat is 24 uur per dag benaderbaar voor vragen.
  2. Het Chat-ticket kan door de bezoeker aangevuld worden met een e-mailadres.
  3. Het Chat-ticket kan altijd beantwoord worden, ook als de bezoeker de website verlaten heeft.
  4. Het Chat-ticket wordt per e-mail voortgezet, simpelweg door te antwoorden.

Eenvoudig aanzetten

Zorg ervoor dat je toegang hebt tot de Trengo-inbox, beheerder bent van dit Trengo-account en er een website-widget aangemaakt is.

1. Navigeer naar "Website Widget" onder Instellingen.
  2. Bewerk de gewenste Website Widget door op de naam van de widget te klikken.
  3. Klik "Chat" aan in het keuzemenu.
  4. Zet de optie "Show always as available" op ingeschakeld (groen).
  5. Sla de wijzigingen op door rechtsboven op "Update Widget" te klikken.

Door bovenstaande stappen uit te voeren zal de Chat direct 24 uur per dag online zijn. Daarnaast zullen de "Begroetingen/Greetings" ook altijd aanstaan, ook als er geen collega online is.