Push-notificaties en Windows 10

In de laatste update van Windows 10, dienen push-notificaties ook te worden goedgekeurd via de instellingen van het sturingsprogramma. Handig om hier voor Trengo wel toestemming voor te geven, zodat er nooit een nieuw gesprek wordt gemist!

Push-notificaties instellen

Het instellen van pushnotificaties in Windows 10 is terug te vinden via "Alle instellingen". Deze functie is terug te vinden door rechts onderin de startbalk te klikken op het conversatie-icoontje.

Navigeer binnen "Alle instellingen" naar "Systemen" en kies vervolgens voor "Meldingen en acties".

Zorg vervolgens in de lijst met Afzenders die meldingen mogen geven voor dat meldingen voor zowel de browser als voor web.trengo.eu zijn ingeschakeld (Aan). Op deze manier is het zeker dat er notificaties binnenkomen op het moment dat er een nieuwe conversatie binnenkomt!