WhatsApp Business API voorwaarden

Er zijn een paar aspecten van het gebruik van de WhatsApp Business API die goed zijn om in gedachten te houden vóór je aanvraag en tijdens het gebruik van de WhatsApp Business API.

Als je klaar bent om je nummer te koppelen aan de WhatsApp Business API, volg dan deze link om aan de slag te gaan.

24-uursregel

Een van de belangrijkste zaken om in gedachten te houden bij het gebruik van de WhatsApp Business API, is WhatsApp’s 24-uursregel. Deze beperking is door WhatsApp aangemaakt om consumenten te beschermen tegen het ontvangen van spamberichten en ongewenste advertenties.

De 24-uursregel houdt in dat zodra een klant een WhatsApp-bericht naar jouw bedrijf stuurt, je binnen 24 uur na ontvangst van het laatste bericht kunt reageren. Binnen deze 24 uur kan een normaal gesprek in WhatsApp worden gevoerd waarin beide partijen op elkaar kunnen reageren.

Als je niet binnen 24 uur reageert, kun je met twee alternatieven het gesprek voortzetten: via een WhatsApp template of via een SMS-bericht.

Zelf een gesprek starten via de WhatsApp Business API is enkel mogelijk met het gebruik van WhatsApp templates.

Facebook Business Verificatie

Om je nummer te koppelen aan de WhatsApp Business API, dien je ervoor te zorgen dat je een geverifieerd Facebook Business-account hebt. Het verifiëren van je Facebook Business-account is een proces dat onder toezicht staat van Facebook. Daarom kan Trengo het proces van goedkeuring niet beïnvloeden.

Houd er rekening mee dat de Facebook Business ID niet kan worden gewijzigd tijdens het aanvraag-proces, evenals het geregistreerde nummer. Als je jouw Facebook Business ID of telefoonnummer wilt wijzigen, kun je een nieuwe applicatie starten.

Downgrade beperking

Zodra een telefoonnummer is geregistreerd op de WhatsApp Business API, kan het niet worden gebruikt voor de WhatsApp Business-app of de reguliere WhatsApp-app. Als je wilt downgraden naar een van deze twee apps, dient het nummer 30 dagen ongebruikt te zijn. Wanneer het nummer 30 dagen niet is gebruikt, kun je het nummer verwijderen van de WhatsApp Business API door te klikken op het 'prullenbak'-pictogram op de 'WhatsApp numbers'-pagina in je zakelijke Meta-account.

Groepschats en bellen via WhatsApp

WhatsApp-groepchats worden niet ondersteund binnen de WhatsApp business API. De WhatsApp Business API biedt ook geen ondersteuning voor bellen via hun service.