Een flowbot toevoegen

Laten we de communicatiestroom met klanten in jouw Trengo-account automatiseren door een flowbot toe te voegen. Als je niet bekend bent met het gebruik van flowbots, lees dan meer over flowbots in Trengo, in dit helpcentrum-artikel.

Flowbot toevoegen

Volg onderstaande stappen om een flowbot toe te voegen in Trengo.

1. Navigeer naar Instellingen > Automatisering > Flowbots en klik op het 'plus'-pictogram of 'Flowbot toevoegen'.

2. Ontwerp je flowbot;

1. Stappenoverzicht: Hier vind je een overzicht van alle stappen die je hebt toegevoegd.

2. Stap toevoegen: Klik op deze knop om een stap toe te voegen aan jouw flowbot.

3. Stap #: De naam van de geselecteerde stap.

4. Stap kopiรซren: Dupliceer de geselecteerde stap.

5. Stap verwijderen: Verwijder de geselecteerde stap.

1. Inhoud toevoegen: Hier kun je inhoud toevoegen aan jouw stap.

2. Knoppen toevoegen aan stappen: Voeg knoppen toe aan de geselecteerde stap.

3. Acties: Klik hier om acties toe te voegen aan jouw flowbotstap.

4. Stappenoverzicht: Hier vind je de knoppen of acties die je aan de stap hebt toegevoegd.

Als je klaar bent met het ontwerpen van jouw flowbot, inclusief inhoud, knoppen en acties, is het tijd om jouw flowbot te configureren.