Een e-mailkanaal instellen

Na het integreren van je Gmail-, Gsuite- of Outlook-inbox met Trengo, of het maken van een doorstuurkanaal, wordt je gevraagd om je e-mailkanaal in te stellen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet.

E-mailkanaal instellen

Hieronder lees je hoe je jouw e-mailkanaal instelt nadat je het hebt aangemaakt.

Kanaalnaam

De kanaalnaam helpt jou en jouw collega's om e-mails te herkennen die op dit specifieke e-mailadres in de inbox zijn binnengekomen.

Kies jouw team of gebruiker

Kies welk team of welke gebruiker toegang krijgt tot deze inbox. Wanneer je ervoor kiest de inbox aan een gebruiker toe te wijzen, wordt dit e-mailkanaal een privé-inbox voor alleen deze gebruiker.

ℹ️ Het is niet mogelijk om een aangemaakt privé-e-mailkanaal te veranderen in een team-e-mailkanaal of vice versa.

E-mail afzender naam

Dit is de naam die zichtbaar is in de inbox van jouw klant nadat jij of jouw teamgenoten diegene een e-mail hebben gestuurd via dit kanaal.

Je kunt ervoor kiezen om hier alleen de bedrijfs- of merknaam in te voeren, of er een persoonlijk tintje aan te geven door hier [agent.first_name] en/of [agent.last_name] te gebruiken. Deze aanpasbare delen worden automatisch vervangen door de naam van de gebruiker die het gesprek behandelt.

Nu je het hebt ingesteld, is het tijd om jouw e-mailkanaal te configureren.