Gebruikers toevoegen aan Trengo

Voordat jij en jouw collega's Trengo kunnen gaan gebruiken en teams kunnen opzetten, dien je hen als gebruikers toe te voegen aan je Trengo-account.

Zorg ervoor dat je het aantal gebruikers dat je toegang wilt geven tot je Trengo-account hebt geselecteerd voor je Trengo-abonnement. Je kunt dit controleren en configureren door naar Instellingen > Bedrijfsprofiel > Abonnementsinstellingen > Gebruikers te gaan en het aantal eventueel op te hogen.

Een gebruiker toevoegen

Volg onderstaande stappen om een gebruiker toe te voegen aan je Trengo account.

1. Navigeer naar Instellingen > Organisatie > Gebruikers;

2. Klik op de knop 'Gebruiker uitnodigen';

3. Vul de gegevens in van de gebruiker die je wilt uitnodigen voor je Trengo-account.

1. E-mail: Vul het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen.

2. Naam: Vul de voor- en achternaam van de gebruiker in.

3. Gebruikersrol: Ken de gebruiker diens gebruikersrol toe.

4. Teams: Wijs de gebruiker toe aan het juiste team of teams.

5. Taal: Selecteer de taal waarin de gebruiker account-relevante e-mails zal ontvangen (zoals e-mails over account-activatie en wachtwoord-reset).

Je hebt nu met succes een collega toegevoegd aan jouw Trengo-account! Je collega zal een e-mail ontvangen waarin de uitnodiging kan worden geaccepteerd, waarna diegene kan beginnen samen te werken binnen je inbox.