Het beheerders-dashboard

Een beheerder van het Trengo account heeft de meeste rechten binnen het systeem. Hij of zij is namelijk de persoon die verantwoordelijk is voor het toevoegen en verwijderen van kanalen en gebruikers en het beheren van de instellingen binnen het account. Daarnaast kan een beheerder ook de statistieken van het account beheren, maar ook de beheerder kan in Trengo werken net als alle andere collega's.

Het beheerders-dashboard

Als een beheerder in Trengo inlogt ziet hij het volgende scherm. Hierin staan boven in het menu direct drie functies die andere gebruikers in Trengo niet hebben: statistieken, gebruikers en instellingen, waarmee direct alle extra mogelijkheden van het beheerdersaccount worden weergegeven.

Onder Statistieken vallen de statistieken van het Trengo account terug te vinden: hoeveel tickets komen er binnen op een bepaald kanaal, welke agent pakt het snelste een ticket op, enzovoorts.

Werken met een groter team, of de rechten van een bepaalde gebruiker aanpassen? Dat kan onder het Gebruikersmenu

Maar de meest uitgebreide mogelijkheden van een beheerder zijn terug te vinden onder de Instellingen van het account. Hier is het onder andere mogelijk om kanalen toe te voegen, te beheren of te verwijderen.

Instellingen van het Trengo-account

Zoals gezegd: onder instellingen van het account kunnen alle kanalen worden beheerd. Zo kan hier bijvoorbeeld eenvoudig een Chatkanaal worden toegevoegd of aangepast. Daarnaast zijn er onder Instellingen vele mogelijkheden om het Trengo account te personaliseren en aan te laten sluiten binnen de organisatie.

Zo is het mogelijk om:

1. Openingstijden in te stellen
    Zo is het duidelijk wanneer de organisatie wel en niet bereikbaar is.
  2. Labels toe te voegen om aan conversaties te koppelen
    Labels maken het mogelijk om conversaties eenvoudig te categoriseren.
  3. Quick Replies toe te voegen
    Zo wordt het voor alle gebruikers efficiĆ«nter klanten beantwoorden.
  4. Eigen velden toe te voegen aan tickets, contacten en profielen
    Zo kan het overzicht zo compleet mogelijk worden gemaakt.

Ook kunnen onder de instellingen van het account Rules worden aangemaakt en ticketresultaten worden ingesteld. Bovendien kan ook alleen iemand met beheerdersrechten artikelen toevoegen aan het Help Center. Als laatste kunnen onder de instellingen ook de bedrijfsgegevens worden beheerd.