De Trial verloopt: hoe nu verder?

Loopt de proefperiode op zijn einde en wil de organisatie Trengo blijven gebruiken? Dan wordt het tijd om het Company Profile aan te vullen met de betaalgegevensšŸ’ø. Zo kan Trengo dus volledig ingezet blijven worden.
Is het proefaccount al verlopen en kan er niet meer ingelogd worden, maar wil de organisatie er wel mee verder? Neem dan even contact op met Trengo via info@trengo.eu, dan kunnen wij het account voor die dag weer open zetten. Op die manier kunnen alsnog de juiste gegevens worden ingevuld.

Waar kan ik mijn betaalgegevens invullen?

Het invullen van de betaalgegevens kan via de Company Profile; een beheerder van het account kan dit terugvinden onder de instellingen van het Trengo account. Er kan op twee wijzen betaald worden: via Direct Debit of met een Credit Card. Daarnaast is het hier ook mogelijk om de Factuurgegevens in te vullen.

Daarnaast kan hier ook gekozen worden voor het juiste pakket. Trengo heeft alvast weergegeven welk pakket er minimaal nodig is voor de huidige instellingen, maar het is altijd mogelijk om een groter pakket te kiezen.

Check voor het invullen van de betaalgegevens nog even of echt alles goed staat: zijn alle kanalen weggegooid die niet worden gebruikt? Zitten de juiste gebruikers in het account? Zo wordt er voorkomen dat er eventueel meer berekend wordt dan er in eerste instantie verwacht werd, wel zo makkelijk!

Een andere tip daarbij is om er voor te zorgen dat er maar Ć©Ć©n duidelijke beheerder is in het systeem. Geef de andere medewerkers of een Gebruikers- of een Teamleiderrol. Op deze wijze kan er slechts Ć©Ć©n persoon extra kanalen en/of gebruikers toevoegen en verwijderen en kom je dus niet voor verrassingen te staan!

Als alles goed is ingevuld, is het een kwestie van op "Save" drukken! TadaaaašŸŽ‰! Nu is de organisatie officieel klant bij Trengo! Heel veel gebruikersplezier toegewenstšŸ„‚!